fbpx

Klätterteknik investerar i fritid

Klättertekniks grundare och VD, Magnus Nordström, ser många fördelar med att bidra till ett mer aktivt liv för sina kollegor.

– Min vision av en bra arbetsplats är en plats där människor verkligen trivs och har skoj. För att lyckas med det krävs det mer än att ha trevliga kollegor berättar Magnus.

Listan, på vad som får människor att trivas på en arbetsplats kan göras lång. Den rymmer allt från personlig utveckling till att ha intressanta arbetsuppgifter. Det som nu Magnus vill uppmärksamma är balansen mellan arbete och fritid.

– Jag är övertygad att man behöver få tid och möjlighet till att utöva sin passion och hobby, för att trivas både på sitt jobb och privat. Allt hänger ihop, säger Magnus. En ”ventil” för återhämtning ger gladare kollegor, bättre stämning på jobbet och det går hand i hand med högre produktivitet och nöjda kunder.

Det är inte bara Klätterteknik som ”vuxit upp” under de sista 10 åren, medarbetarna har också sett sina liv förändras. Familj, barn, hus, större ansvar, högre arbetsbelastning och mer därtill gör ofta att ”ventilen” bortprioriteras och risken för att man hamnar i en nedåtgående spiral, som påverkar både jobb och fritid ökar.

– Genom att stödja två kollegor som är duktiga på att ta sig tid för sin passion och göra det möjligt för andra att följa dem, hoppas jag kunna inspirera fler medarbetare, men även våra följare i sociala medier, att göra samma sak, säger Magnus. Därför kommer vi en tid framöver kunna följa Aleksandar och Christian när det utövar sina passioner.

Aleksandar ställer i år upp i äventyrstävlingarna NIAR Ragnarök och Valhalla och Christian, som spenderar större delen av sin lediga tid på en cykel, förbereder sig för Cape Epic 2020.

Följ oss:

LinkedIn
Instagram

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, råd och tips direkt i din inbox.

FLER NYHETER SOM KAN INTRESSERA DIG:

Klätterteknik Ikon
Meny