fbpx
Driftchef Aleksandar Milosevic

Helhetslösningen ger oss möjlighet att leverera något riktigt bra

– Du, jag är ledsen, men jag måste ta det här samtalet. Jag är tillbaka om 2 minuter.

Aleksandar reser sig och går ut från konferensrummet. Hans glada röst hälsar på personen på andra sidan luren.  Att Aleksandar blir avbruten i det han gör tillhör vanligheterna. Han är nämligen driftchef och därmed navet i Klättertekniks dagliga verksamhet. Han är ansvarig för alla delar från lager och logistik till projekt, ekonomi och personal.

Aleksandar har inte bara en gedigen meritlista från byggbranschen utan även ett förflutet inom inom hotell och restaurang och hans känsla för service har alltid varit hög, oavsett vilket jobb han har haft. Att sätta kunden i första hand har alltid vart i fokus oavsett miljö.

– Jag tycker om utmaningen i att hitta nya och innovativa lösningar och hugga tag i problem som kan uppstå under ett projekt. Och jag vill alltid försöka slå kundens förväntningar genom att leverera det lilla extra, berättar han. Därför tycker jag om att komma in tidigt i projekten och ha möjlighet att erbjuda helhetslösningar, det ger oss möjlighet att leverera något riktigt bra till våra kunder.

Arbetet med att leverera en helhetslösning börjar så snart ett nytt projekt landar på Aleksandars bord.

– Min första prioritet är då att bemanna med rätt kompetens. Att se till att rätt projektledare får ansvar över projektet och att tekniker, med den aktuella kunskapen för jobbet, finns tillgängliga, säger Aleksandar. Projektledaren blir sedan kundens kontaktperson genom hela utförandet, men jag finns alltid där bakom och stöttar när det behövs.

Vid större projekt hjälper han även till med att hitta rätt samarbetspartners. Under sina många år i branschen har han arbetat upp ett brett kontaktnät och kan sammanlänka sina projektledare med lämpliga entreprenörer, som kan assistera under projektet. Allt för att kunna leverera en komplett lösning på alla typer av uppdrag.

Följ oss:

LinkedIn
Instagram

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, råd och tips direkt i din inbox.

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up