fbpx

HELHETSLÖSNING

EFFEKTIVT & FLEXIBLET
MED REPARBETE

Kunskapen om reparbete växer och allt fler ser fördelarna med att använda yrkesklättrare i sina projekt. De ser att flexibiliteten och effektiviteten ökar samtidigt som påverkan på omgivningen minskar.

Genom att anlita yrkesklättrare får du en bättre helhetslösning. Vi kan bistå dig under ditt projekts alla stadier. Anlitar du oss under planeringsfasen kan vi hjälpa dig att hitta kostnadseffektiva lösningar. Vi kan identifiera de delar där vi kan erbjuda snabbare och smidigare lösningar, där reparbete till exempel kan ersätta en ställning eller en kranbil och du på så sätt kan undvika avspärrningar och kostnader för hyra av maskiner.

Under byggprocessen ökar vi effektiviteten och minskar stopptiden. Som yrkesklättrare stör vi oftast inte andra utföranden på platsen, vilket innebär att vi kan arbeta samtidigt som andra projekt är igång. Därtill kan vi även snabbt ometablera och hjälpa dig att åtgärda akuta problem. Vi kan även hjälpa andra företag att installera ankarpunkter samt fungera som säkrings- och räddningssupport.

Vi kan även hjälpa dig efter att ditt byggprojekt är klart. Finns ankarpunkterna på plats kan vi åtgärda eventuella besiktningsanmärkningar och även utföra kommande underhåll. Även andra yrkesgrupper, som till exempel fastighetsskötare, kan använda våra ankarpunkter och fallskyddssystem, för att säkra sig när de arbetar på höjd. Dessutom ger det oss möjlighet att snabbt vara på plats och fixa akuta problem åt fastighetsägaren.

VI ERBJUDER

  • Samordning av hela projekt
  • Dedikerad kontaktperson
  • Rätt kompetens till rätt projekt
  • Brett nät av samarbetspartners
  • Tydliga säkerhetsrutiner

Nyfiken på hur reparbete kan effektivisera ditt projekt?

Välkommen att kontakta oss, så svarar vi på dina frågor och funderingar.

1. KONSULTERING

Effektiva lösningar

Som konsulter hjälper vi dig att identifiera de delar där vi kan erbjuda en snabbare och smidigare lösning under byggnationen. Tillsammans tittar vi på ritningarna och ser om vi upptäcker problem och områden med svår access.

Vi kan till exempel hjälpa dig att se när andra metoder inte kan användas eller när vi har en kostnadseffektivare lösning. När reparbete kan ersätta en ställning eller en kranbil och du på så sätt kan undvika avspärrningar av trafik och kostnader för hyra.

2. BYGGET ÄR IGÅNG

Snabb hjälp vid oförutsedda problem

Vi driver våra projekt under bygget. Om du vill att vi löser akuta problem som har uppstått i andra delar av bygget kan vi snabbt ometablera oss och lösa det problem som du prioriterar.

Säkrings- och räddningssupport

När vi är på plats och driver våra projekt på bygget kan vi även fungera som säkrings- och räddningssupport. Vi har upprättar riskanalyser och räddningsplaner åt dig och arbetar aktivt med dig, så att vi till exempel vet var på bygget som det arbetas i fallriskmiljö, så att vi snabbt kan vara på plats och utföra en räddning, om olyckan skulle vara framme.

Ankarpunkter

Under tiden som vi utför vårt projekt kan i även bistå andra företag på platsen med ankarpunkter, så att de kan arbeta säkert. Det gör att alla på bygget kan arbeta på ett säkert sätt och du undviker stopptid, eftersom vi redan finns på plats och du behöver inte ta in en tredje part.

3. BYGGET ÄR KLART

Löser problem

När bygget börjar bli klart och ställningarna rivs, finns det ofta arbeten kvar att utföra. Dessa arbeten kan vi hjälpa dig med, trots att ställningarna är nedmonterade.

Montering av fallskydd

I det här skedet ska fallskydd monteras. Vi kan hjälpa dig att både utforma fallskyddssystemet efter de behov som finns och även utföra montaget. Vi har en konstruktionsavdelning som utformar specialanpassade lösningar.

4. BESIKTNING

Byggstädning

Inför besiktningen av fastigheten utför vi byggstädning och fönsterputs åt dig. Vi rengör fasaden, så att besiktningsmannen kan utföra sitt arbete.

Åtgärda besiktningsanmärkningar

Om besiktningsmannen upptäcker brister och visar på problem som måste åtgärdas, kan vi snabbt och smidigt åtgärda dem.

5. SERVICE OCH UNDERHÅLL

Serviceavtal

Vi erbjuder fastighetsägaren att skriva ett underhållsavtal där till exempel fönsterputs och underhåll av lampor, hängrännor och takbrunnar ingår samt att vi åtgärdar eventuella reparationer.

Renovering och tunga lyft

Vi kan även hjälpa fastighetsägaren med större arbeten som renoveringar och tynga lyft av till exempel glaspartier och fasadskyltar.

KONTAKT

Nyfiken på hur reparbete kan hjälpa dig med ditt projekt? Då är du välkommen att kontakta Aleksandar Miloservic.

Tel: 070-482 57 03
Mejl: aleksandar.milosevic@klatterteknik.se

Reparbete, yrkesklättring, helhetslösning, projektledare, innovativ, säkerhet, miljö

NÅGRA AV VÅRA PROJEKT

NK- klockan renoveras av yrkesklättrare

NK-KLOCKAN

Reparbete och tunga lyft vid montage och underhåll av konstverk i Stockholm City

STOCKHOLM CITY

Installation av konstverk på Karolinska sjukhuset genom reparbete och lyftredskap

KAROLINSKA SJUKHUSET

Stor fördel att renovera Åhléns skyltar med reparbete

ÅHLÉNS

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up