fbpx

TRÄFFA VÅRA
KURSDELTAGARE

SAGT OM VÅRA UTBILDNINGAR

Vi vill alltid att våra kursdeltagare ska vara nöjda och att de, efter avlutad kurs, ska känna att de fått med sig värdefulla kunskaper och säkerhetsrutiner. För att uppnå detta mål vill vi  ta del av kursdeltagarnas åsikter, därför ber vi dem delta i en utvärdering efter varje avslutad kurs.
I utvärderingen får vi ständigt höga betyg och över 90% svarar att det är ”mycket troligt att de skulle rekommendera Klättertekniks kurser till en vän eller kollega”.

Christoffer Hösöyen
Kurs: Fallskydd & Räddning

Väldigt bra kurs! Nigel var pedagogisk och han gör kursen rolig och intressant. Skulle rekommendera fler att gå en kurs för Nigel.

Mikael Stuxberg Stjärnström
Kurs: Fallskydd & Räddning

Suverän kurs! Den praktiska delen var jättebra. Det märks att Nigel använder denna kunskap i sitt eget jobb, vilket gör stor skillnad.

Fredrik Österholm
Kurs: Kompetent Person

Jättebra kurs! Praktiken var outstanding! Att vi i praktiken fick se exempel på skador och prata med personer som arbetar med detta dagligen är ovärderligt.

Niclas Hörngren
Kurs: Yrkesklättring, IRATA 1

Väldigt bra och lärorik utbildning! Det är mycket att ha koll på som yrkesklättrare, framför allt när det gäller säkerheten, men Nigel är mycket pedagogisk, vilket gjorde att allt blev logiskt.

Erik Nordin
Kurs: Yrkesklättring, IRATA 1

Fantastiskt rolig utbildning! Den gav mig kunskap som jag kommer ha stor användning för, inte bara när jag arbetar som yrkesklättrare, utan även när jag inspekterar och monterar fallskyddssystem.

Alex Nilsson
Kurs: Yrkesklättring, IRATA 1

Mycket kunnig instruktör, som verkligen kan allt om yrkesklättring. Utbildningen var lättare än jag trodde, mycket tack vare Nigel. Han är pedagogisk och bra på att visa hur man ska göra.

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up