fbpx

JOBBA SÄKERT

Våra kurser ger dig den kunskap som du behöver för att arbeta säkert i riskfyllda miljöer.
Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs för dig.

1000+ DELTAGARE

Du utbildas av certifierade instruktörer som har gedigen kunskap. De är pedagogiskt tränade och inspirerande.

Utbildningar, IRATA, kurser, fallskydd, lyft, yrkesklättring, säkerhet, jobba säkert

ANPASSADE LOKALER

Våra kurslokaler är specialanpassade för att ge dig övning i realistisk miljö och göra det möjligt att öva på komplexa räddningsscenarion.

Utbildningar, kurser, fallskydd, lyft, yrkesklättring, säkerhet, jobba säkert, IRATA
Utbildningar, kurser, fallskydd, lyft, yrkesklättring, säkerhet, jobba säkert

ÖVER 20 KURSER

Vill du skapa en säkrare arbetsplats eller kanske testa en ny karriär? Vi ger dig den kunskap som du behöver inom yrkesklättring, lyft, fallskydd och räddning.

Utbildningar, kurser, fallskydd, lyft, yrkesklättring, säkerhet, jobba säkert, IRATA

KONTAKT

Vår kursadministratör, Jonnie Johansson , svarar på dina frågor och hjälper dig att hitta rätt kurs för dig.

Tel: 070-601 48 75

SÄKERHETEN ÄR VIKTIGAST

Det är stor bredd på våra kursdeltagare. En älskar att klättra och vill arbeta som yrkesklättrare, en annan har ett arbete som kräver att de vistas på höjd eller i slutna utrymmen. Det som är gemensamt för båda är de vill arbeta på ett säkert sätt och vara trygga på jobbet.

För mig är säkerheten det viktigaste och den röda tråden i allt jag gör. Mitt mål är att våra kurser ska minimera de risker som du utsätts för i ditt arbete, så att du ska kunna arbeta säkert och ha en trygg arbetsmiljö.

För att ge dig den kunskap som du behöver har vi certifierade instruktörer med gedigen erfarenhet och kunskap. Alla brinner de för att utbilda och många av dem arbetar parallellt inom räddningstjänsten, som projektledare eller som yrkesklättrare och har därför aktuella erfarenheter av arbete i riskmiljöer.

Vi har ett stort utbud av kurser och våra utbildningslokaler är specialanpassade för att göra det möjligt att öva i realistiska miljöer och även träna på komplexa räddningsscenarion.

Utöver våra standardkurser kan vi även anpassa våra utbildningar efter din specifika arbetsmiljö. Vi kan skapa övningar efter verkliga arbetsscenarion och om möjlighet finns kan vi även hålla kurser på din arbetsplats, för att ge dig möjlighet att öva i den miljö där kunskapen ska användas.

Nigel Craig
Rope Access & Safety Manager

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up