fbpx
Helhetslösning - vad innebär det?

Helhetslösning – vad innebär det?

Vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder, något som är mycket uppskattat. Men frågan är vad det innebär. För att ta reda på det ställde vi tre frågor till vår driftschef Aleksandar Milosevic.

Vad innebär erbjudandet om en helhetslösning?

Att vi erbjuder en totallösning för arbetet och samordnar hela projekt från första mötet till färdigställande. Vårt mål är att våra kunder ska ha en kontaktperson genom hela projektet och känna sig trygga med att lämna över ansvaret till oss, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Hur säkerställs hög kvalitet genom hela projektet?

Vi har en stor bredd när det gäller kompetenser och ett brett kontaktnät med skickliga samarbetspartners. Vi har även en tydlig process och stort fokus på att skapa rätt förutsättningar genom hela projektet, något som underlättas av att vi har kontroll över hela utförandet.

Hur garanteras säkerheten?

Säkerheten är en röd tråd som genomsyrar allt vi gör och vi tar den tid som krävs för att planera och utföra våra arbeten säkert. Riskanalyser och räddningsplaner är en del av vår uppstartsrutin inför varje arbetsdag. Vid en helhetslösning kan vi därtill lättare planera in rätt erfarenhet i vårt arbetslag och allt detta sammantaget lägger grunden till en säker arbetsplats.

Följ oss:

LinkedIn
Instagram

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, råd och tips direkt i din inbox.

FLER NYHETER SOM KAN INTRESSERA DIG:

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up