fbpx

VAD VI GÖR

EFFEKTIVA LÖSNINGAR & BRED KOMPETENS

Effektiva lösningar skapar en bättre framtid och som yrkesklättrare kan vi erbjuda en metod som når de onåbara platserna, som effektiviserar arbetet och som minskar miljöbelastningen. Det handlar om en modern accessmetod och viljan att göra gott, både för våra kunder och för vår morgondag. Tillsammans gör vi skillnad!

BYGG & ANLÄGGNING

Vi kan hjälpa dit att effektivisera ditt projekt och framtida underhåll. Med stora byggkoncerner som kunder har vi gedigen erfarenhet och kan genomföra en stor bredd av uppdrag.

BERGSÄKRING

Reparbete gör att vi kan hjälpa dig att säkra berg på svårtillgängliga platser, såsom höga höjder och trånga utrymmen. Vi utför bland annat skrotning, borrning, bultning och montering av nät och kan kombinera reparbete med andra åtkomstmetoder som till exempel skylift.

FASTIGHET

Vi hjälper dig att snabbt och effektivt utföra både akuta reparationer och omfattande renoveringar. Med flertalet fastighetsägare som kunder har vi en gedigen erfarenhet och möjlighet att hjälpa dig inom en stor bredd av områden.

INDUSTRI

Vi kan hjälpa dig att minimera tidsåtgången och även undvika driftstopp vid underhåll och reparationer genom att vi använder reparbete som metod. Vi utför bland annat besiktningar, montage och arbeten i slutna utrymmen.

TUNGA LYFT

Genom att kombinera reparbete med lyftredskap kan vi hjälpa dig att genomföra tunga lyft i komplicerade miljöer, såsom trånga utrymmen och höga höjder, samtidigt som vi stör omgivningen minimalt, eftersom våra lösningar ofta kräver mindre och färre avspärrningar.

VINDKRAFT

Som leverantör av kvalificerade uppdrag inom vinkraft utför vi alltifrån underhåll och inspektioner till krävande reparationer. Vår erfarenhet inom området är lång och alla våra tekniker är certifierade av Global Wind Organisation (GWO).

SÄKRINGS- & RÄDDNINGSSUPPORT

Om du inte har den kunskap du behöver för att arbeta säkert på höjd kan vi hjälpa dig med konsultation och support samt utföra av riskanalyser och räddningsplaner. Vi kan även fungera som en plug-in till ditt arbetslag och både utföra arbete och eventuella räddningar.

NÅGRA AV VÅRA PROJEKT

Reparbete och tunga lyft vid montage och underhåll av konstverk i Stockholm City

STOCKHOLM CITY

NK- klockan renoveras av yrkesklättrare

NK-KLOCKAN

Installation av konstverk på Karolinska sjukhuset genom reparbete och lyftredskap

KAROLINSKA SJUKHUSET

Bergsäkring vid Slussen med reparbete som accessmetod. Vi besiktigade, skrotade, bultade och nätade.

SLUSSEN

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

På Klätterteknik delar vi gärna med oss av vår kunskap genom
kurser, öppna träningstillfällen, trendspaning och nyhetsbrev.
Fyll i din mejladress så missar du inget!

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up