fbpx

KUNSKAP
GER
SÄKERHET

KURSER INOM FALLSKYDD

Utan rätt kunskap och utrustning är det riskfyllt att arbeta i en miljö där det finns risk för fall. Därför erbjuder vi ett stort antal utbildningar, som gör att du kan arbeta säkert i olika typer av miljöer. Vi lär dig bland annat att hantera fallskyddssystem, utföra räddningar och inspektera utrustning.

Många av våra kurser kan anpassas efter de behov som finns på ditt arbete. Om förutsättningarna finns kan kurser även hållas på din arbetsplats, så att du kan öva i den miljö som du arbetar i.
Merparten av våra kunder föredrar att gå sina kurser i vår fantastiska kurslokal. Lokalen är nämligen specialanpassad för våra utbildningar och ger möjlighet till att öva i en realistisk miljö och iscensätta komplexa räddningsscenarion, vilket ger dig rätt förutsättningar för att lära dig hantera krissituationer på rätt sätt.

OM VÅRA KURSER

1000+ deltagare  har gått våra kurser.

Våra instruktörer är certifierade och har gedigen erfarenhet.

Specialanpassad kurslokal gör att övningarna kan utföras i realistisk miljö.

Läge: 15 minuter från Stockholms Central.

Kurs slutna utrymmen

SLUTNA UTRYMMEN

Kurs för dig som behöver grundläggande kunskap om arbete och räddning i slutna utrymmen. Vi går igenom korrekt användning av skydds- utrustning, tripod, bår och repsystem samt olika räddningssituationer.
X

SAGT OM VÅRA UTBILDNINGAR

Christoffer Hösöyen
Kurs: Fallskydd & Räddning

Väldigt bra kurs! Nigel var pedagogisk och han gör kursen rolig och intressant. Skulle rekommendera fler att gå en kurs för Nigel.

Mikael Stuxberg Stjärnström
Kurs: Fallskydd & Räddning

Suverän kurs! Den praktiska delen var jättebra. Det märks att Nigel använder denna kunskap i sitt eget jobb, vilket gör stor skillnad.

Fredrik Österholm
Kurs: Kompetent Person

Jättebra kurs! Praktiken var outstanding! Att vi i praktiken fick se exempel på skador och prata med personer som arbetar med detta dagligen är ovärderligt.

Yrkesklättrare, projekt, byggprocesserna, effektivare

KONTAKT

Telefon: 08-447 71 20
Mejl: info@klatterteknik.se

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up