fbpx

YRKESKLÄTTRARE

YRKESKLÄTTRARE

Vill du ta dig an nya och spännande utmaningar på hög höjd?
Då har vi uppdraget för dig. Vi söker erfarna yrkesklättare med gedigen hantverkserfarenhet till en mängd spännande uppdrag.

Klätterteknik är ledande inom yrkesklättring och vi utför uppdrag inom verksamhetsområdena bygg och anläggning, fastighet, industri, tunga lyft och bergsäkring. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom ett starkt engagemang och kundanpassade helhetslösningar.

Vi har en stark tillväxt och den ökade efterfrågan gör att vi nu söker fler kollegor till vårt affärsområde yrkesklättring, för att kunna möta våra kunders behov under högsäsong.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en varm och trevlig arbetsmiljö som genomsyras av gemenskap och engagemang. Du kommer att ingå i ett team med erfarna och kunniga yrkesklättare, som sätter säkerheten och relationen till både våra kunder och varandra främst.

OM TJÄNSTEN

För att lyckas i uppdraget behöver du vara flexibel och trivas i ett arbete med stor variation av uppdrag. Du är lugn, strukturerad och har ett högt säkerhetstänk. Du har med fördel en bred yrkeserfarenhet, men viktigare är att du har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du ska trivas att arbeta i projektform med hög egen drivkraft och ha god initiativförmåga, men är även en social person som har lätt att samarbeta med dina kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och rollen kan anpassas efter din tidigare erfarenhet och yrkeskompetens.
Om du är rätt person för jobbet, finns de möjlighet till fortsatt anställning.

OM DIN NYA ARBETSPLATS

Klätterteknik förvärvades 2017 av Axel Johnson AB/Certex Svenska AB och ingår i deras industrigrupp AxInter. Den 1 januari 2021 gick Klätterteknik och Certex samman till ett gemensamt bolag under namnet Certex, inom vilket Klätterteknik lever kvar som varumärke.

Målet med vår verksamhet är att erbjuda våra kunder ett komplett produkt- och tjänsteerbjudande inom yrkesklättring, fallskydd, utbildning, industriservice, stållinor och lyft.

KVALIFIKATIONER

  • Giltigt IRATA-certifikat
  • Dokumenterad hantverkserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska eller engelska
  • Eget företag som är svenskregistrerat (F-skatt) alternativt utländskt företag med godkänd F-skatt i Sverige.

MERITERANDE:

  • Bas U/P
  • Körkort

ANSTÄLLNINGSFORM:

Säsongsanställning på heltid under perioden juli till september 2021.
Vi ser gärna att du med eget företag söker tjänsten.
För rätt person finns möjlighet till förlängning.

KONTAKTPERSON:

Staff Coordinator Thomas Eriksson
thomas.eriksson@certex.se
Tel. 072-545 43 08

SISTA ANSÖKNINGSDAG:

16 juli 2021
Vi rekryterar fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

TIPSA EN VÄN!

LÄR KÄNNA DINA NYA KOLLEGOR

Klätterteknik Ikon
Meny