fbpx
Nu är racet i gång!

Nu är racet igång!

I söndags gick startsignalen för Europas största Adventure Race 2018 och Klätterteknik säkrade den spektakulära starten, då atleterna firade sig ner från taket på hotell Downtown Camper i centrala Stockholm innan de gav sig iväg på sin 60 mil långa färd över till Åbo i Finland. Klättertekniks medarbetare gjorde en stor insats vid starten och bidrog till att den blev en oförglömlig upplevelse för både deltagare och publik.

Starten var minst sagt spektakulär. Med 23 repset skulle de 92 adrenalinstinna deltagarna fira sig ner de 33 metrarna från taket till Brunkebergstorg, där en stor skara åskådare hade samlats för att heja på dem. För att allt skulle gå smidigt och säkert till föregicks starten av ett rigoröst planeringsarbete där säkerheten stod i fokus. Arbetet leddes av Klättertekniks business unit manager Aleksandar Milosevic, som berättar att det var en komplicerad riggning vilket krävde mycket planering, eftersom starten skulle ske uppe på ett tak. Som alltid var säkerheten och god service viktigast för Aleksandar och han lyfter fram det fina samarbetet som han hade med både fastighetsansvarig på hotellet och tävlingsarrangörerna.

– Det goda samarbetet var en förutsättning för att vi skulle kunna göra ett bra jobb och jag känner mig mycket nöjd med den kontakt vi har haft.

För Aleksandar är god kommunikation med Klättertekniks kunder och samarbetspartners mycket viktigt.

– Vi sätter stort fokus på att informera och involvera våra uppdragsgivare och samarbetspartners, för att på så sätt få dem delaktiga och vi vill att de ska känna sig trygga med att vi utför våra arbeten på korrekt sätt och med hög kvalitet.

Aleksandar är också mycket stolt över sina medarbetares insats.

– De gjorde inte bara ett bra jobb med riggningen utan gav även allt för att få atleterna att känna sig trygga och omhändertagna samt ge dem och publiken en oförglömlig upplevelse.

För Klätterteknik är nu arbetet avslutat, men för atleterna har det bara börjat. De första lagen beräknas komma i mål efter tre dygn medan många kommer att vara ute på banan dubbelt så lång tid.

– Vi önskar de tävlande lycka till och hoppas att de får ett härligt äventyr, avslutar Aleksandar.

Följ oss:

LinkedIn
Instagram

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, råd och tips direkt i din inbox.

Klätterteknik Ikon
keyboard_arrow_up